VERNI & FIDA ROMÂNIA

VERNI & FIDA ROMÂNIA este o companie ce are experiență in ansamble metalice sudate, de mari dimensiuni, piese și plăci din oțel structural, călit și tratat termic. Fiind parte a grupului VERNI & FIDA – Italia, societatea beneficiază de peste 50 de ani de expertiza experților italieni în prelucrarea oțelului.

Compania a evoluat constant de-a lungul timpului datorită investițiilor consistente în cele mai avansate tehnologii. Astfel, societatea a ajuns la un nivel ridicat de eficiență, calitate si flexibilitate în procesarea oțelului de mari dimensiuni.

Cu o forță de muncă calificată în totalitate și cu sisteme de management a calității implementate și monitorizate de organisme internaționale, VERNI & FIDA ROMÂNIA reprezintă un nume de referință în industria prelucrării de piese și plăci din oțel, de mari dimensiuni din zona de vest a României.

SCURT ISTORIC AL SOCIETĂȚII

2002

La început

Este înființată societatea VERNI & FIDA ROMÂNIA, la inițiativa grupului VERNI & FIDA din Italia, pentru a derula operațiuni de prelucrare a oțelului.

2003

Prima unitate de producție

Se construiesc primele facilități de producție în zona de sud a Municipiului Timișoara. Hala de producție de 4.000 mp este dotată cu echipamente și utilaje performante pentru debitarea, îndoirea și sudarea oțelului.

2007

Extinderea facilităților

Ca urmare a dezvoltării accelerate, societatea demarează și finalizează lucrări de extindere a halei de producție, de la 4.000 mp la 6.000 mp. VERNI & FIDA ROMÂNIA își înnoiește fluxul tehnologic prin investiții în echipamente.

2013

Primul proiect european

VERNI & FIDA ROMÂNIA accesează primul proiect cu finanțare nerambursabilă, în cadrul Programului Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice (POS CCE) 2007-2013, Axa prioritară 1 – Un sistem inovativ și ecoeficient de producție.
Echipamentele astfel achiziționate au asigurat automatizarea fluxurilor de producție în domeniul sudurii, frezării și debitării oțelului.
2017

Al doilea proiect european

VERNI & FIDA ROMÂNIA SRL încheie cu succes cel de-al doilea proiect cu finanțare nerambursabilă. Proiectul derulat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii asigură dotarea cu cele mai performante echipamente din domeniul debitării cu laser și a îndoirii oțelului de mari dimensiuni.

GALERIE FOTO

Sari la conținut